Laat u niet misleiden door de titel van deze film én door de ondertitel “The Hangover voor vrouwen”. Best Night ever van Jason Friedberg en Aaron Seltzer komt niet in de buurt van de succesfilm uit 2009.

Vier vriendinnen zijn op weg naar Las Vegas voor het vrijgezellenfeestje van Claire. Op de planning staan een nacht in een luxueuze hotelkamer, een concert van Celine Dion en eventueel een bescheiden afterparty. Maar van zodra het viertal aankomt in Las Vegas zijn er al problemen met de hotelboeking. De meisjes zijn verplicht te verhuizen naar een vreselijk motel. Die tegenvaller is nog maar het startschot van wat allemaal zal mislopen. De dames worden geconfronteerd met ingevette, trillende mannenbillen, dildo’s in de vorm van een kettingzaag, drugsdealers met wapens, golden showers en noem maar op. Kijken is op eigen risico.

Best Night ever is van de makers van Scary Movie, Date Movie en Epic Movie, wat niet veel goeds voorspelde uiteraard. Wat in deze film vooral ontbreekt is komisch talent. De actrices zijn oppervlakkig en zorgen voor weinig empathie. Bovendien werd er geopteerd om te werken met handcamera’s, wat maakt dat de beelden constant heen en weer schieten. Het gedreun van de muziek en het gekwetter en gejuich van de dames, maakt deze film uitzien ontzettend vermoeiend. Alles gaat dan wel mis, maar grappig wil het niet worden. “One one of the worst movies ever” had misschien een betere titel geweest. (DW) Verdeler: A-Film

Trailer:

Best Night ever