Yes! Het tweede seizoen van Game of Thrones verschijnt op DVD en Blu-ray. We duiken hiermee opnieuw in de intrigerende fantasywereld, gecreëerd door George R.R. Martin en ontdekken meer van dit wonderlijke en gevaarlijke universum. Het verhaal is nu grotendeels gebaseerd op Martins tweede boek “A Song of Ice and Fire-A Clash of Kings”.

Westeros is verscheurd sinds de dood van Robert Baratheon. Zijn uit incest geboren zoon, Joffrey, zit nu op de troon en geeft steeds meer toe aan zijn psychopathische neigingen. In seizoen 1 vermoordde hij al Eddard Stark die tot op dat punt de spil van het verhaal was. Dit seizoen wordt Joffrey’s wreedaardigheid er niet milder op. Daarenboven wordt Tyrion Lannister aangesteld als Hand van de koning en die blijkt zich als een vis in het water te voelen tussen alle leugenaars en adviseurs. Daarnaast ligt er door het hele seizoen nog een andere dreiging op de loer.

Game of Thrones was de bestverkochte TV serie van 2012 in de Benelux. En ook nu twijfelen we er niet aan dat deel 2 evenveel of zelfs nog meer succes zal hebben, want dit vervolg is volgens ons nog beter dan het eerste seizoen. We krijgen opnieuw subliem acteerwerk in een prachtig vormgegeven wereld, waarin de boeiende verhaallijnen elkaar opvolgen. Nieuwe streken, steden en personages worden geïntroduceerd, zodat de serie frisse impulsen krijgt en blijft entertainen. Dit is en blijft toptelevisie! U leest het: wij zijn grote fan en kijken al uit naar seizoen 3. (PF) Verdeler: Warner Home Entertainment

Trailer: Game of Thrones Seizoen 2