Carol Solomon, dochter van befaamd voice-over koning, is als stemcoach niet echt tevreden met haar job. Onder de motivatie van haar vader, probeert ze het te maken in de wereld van de voice-overs.

Actrice en schrijfster van het verhaal, Lake Bell,  speelt zelf de hoofdrol in haar regiedebuut. Als stemcoach droomt ze ervan om in de voetsporen te treden van ’s werelds beroemdste stemacteurs, Don LaFontaine. Maar de weg naar haar droom is hard.  Ten eerste is in de wereld van de trailer-voice-overs geen ruimte voor een vrouw (het is nogal een macho wereldje), ten tweede is degene die er momenteel de dienst uitmaakt niemand minder dan haar eigen vader Sam Sotto (Fred Melamed).

Bell kaart met haar film het seksisme aan dat binnen de wereld van de voice-overs in Hollywood bestaat. De invalshoek is alvast origineel: Hollywoord bekritiseert Hollywood, het is eens wat anders. Verder wordt de film gedragen door sterke personages, met de innemende Carol als stralend middelpunt. Ook haar vader, gespeeld door Fred Malamed, zet een sterke en dominante rol neer. De komedie had best wat scherper gemogen, maar al bij al slaagt Bell in haar opzet en levert ze een mooi debuut af. (DW) Verdeler: Sony Pictures Home Entertainment

Trailer:

In a World