That awkward Moment van debuterend regisseur Tom Gormican lijkt de ultieme mannendroom te beschrijven: Jason (Zac Efron) en Daniel (Miles Teller) doen niets anders dan uitgaan, drinken, feesten en vrouwen versieren. Als het te serieus wordt met één van de dames, gaan ze over naar het volgende slachtoffer. Wanneer hun vriend Mikey (Michael B. Jordan) zijn huwelijk op de klippen ziet loopt, maken ze met zijn drieën een pact om zo lang mogelijk single te blijven en komen ze in een veelvoud aan ongemakkelijke situaties terecht.

Dat de acteurs zich ongelooflijk geamuseerd hebben op de set, leidt geen twijfel. Zo krijgen we enkele outtakes te zien tijdens de eindgeneriek. Het zijn meteen ook de enige, min of meer aanstekelijke momenten uit de hele film.

Het acteerwerk is zeker niet slecht, de drie acteurs doen enorm hun best, maar verzuipen in een oppervlakkig scenario vol flauwe grappen over masturbatie, neppiemels en viagra. De personages zijn niet echt sympathiek en de voorspelbaarheid van het verhaal is groot. Niet de beste film sinds de uitvinding van de ‘romcom voor mannen’.  (DW)

Trailer: 

That akward Moment