Patat! Weer een topserie die uitkomt op Blu-ray en DVD. The Americans vertelt het zenuwslopende verhaal over een complex huwelijk tussen twee KGB-agenten tijdens de Koude Oorlog. Geheimen kunnen dodelijk zijn in deze spannende thrillerreeks over Russische spionnen in Washington D.C. in de jaren tachtig.

Philip (Matthew Rhys) en Elizabeth Jennings (Keri Russell) lijken een normaal koppel uit de voorsteden maar zijn in werkelijkheid dodelijke KGB-agenten met een plan om Amerika ten val te brengen. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog moeten Philip en Elizabeth er alles aan doen om hun missie veilig te stellen en hun ware identiteit geheim te houden. Maar wanneer een FBI-agent aan de overkant van de straat komt wonen raken ze verstrikt in een zenuwslopend kat-en-muisspelletje.

Deze intelligente en spannende tv-serie steunt op een ijzersterk scenario, geschreven door Joe Weisberg en Joel Fields. Fields nam ook zelf plaats in de regisseursstoel. Ze verzamelden ook een ijzersterk presterende cast rond zich. Voeg daarbij nog de prachtige decors, geweldige special effects en leuke soundtrack en je krijgt een zeer originele, boeiende en gewaagde spionnenreeks. Op naar seizoen twee! (PF) Verdeler: Twentieth Century Fox Home Entertainment

Trailer:

The Americans Seizoen 1