3 vrouwen, 1 missie: een man neerhalen. Prachtige combinatie voor een vrouwenfilm dus! De 3 vrouwen gooien dan ook alles in de strijd om hun gemeenschappelijke vijand zijn welverdiende straf te geven.

De wraakacties leveren vaak hilarische, maar ook emotionele momenten op. Zo zullen ze tijdens het plannen en uitvoeren van de wraakacties hun vriendschap steeds hechter maken. Bovendien leren ze veel van elkaar omdat elke personage zijn eigen onderscheidende karakter met bijbehorende eigenschappen heeft.

De quotes, de outfits, de verrassend humoristische scènes blijven boeien tot het einde. Wordt er trouwens niet altijd gezegd van vrouwenfilms dat ze cliché zijn? Ga deze dan vooral kijken! Want vanzelfsprekend krijgt de man aan het einde van de film zijn verdiende loon. Dit is vanaf het begin van de film al te voorspellen. Ook al maakt dit de film niet verrassend, bevredigend is het zeker wel.

The Other Woman is een amusante, maar geen diepgaande film. Wat de licht dramatische komedie eigenlijk mist is venijn. Dan hadden de gekrenkte dames van The First Wives Club toch betere wraakacties. Maar laat dit je zeker niet tegenhouden om er een gezellige “girls night” van te maken! (DW)

Trailer: 

The Other Woman