HBO does it again! Het “Game of Thrones”-productiehuis brengt met Big Little Lies een nieuwe sterke reeks op de markt. De serie volgt het schijnbaar perfecte leventje van 3 mama’s in Monterey. Achter de façade van hun huwelijken en vriendschap ontvouwt zich een duistere plot, waarin een moord centraal staat.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, geregisseerd door Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club) en geschreven door Emmy-winnaar David E. Kelley (Ally McBeal). Het is een intelligente en donkere thriller waarin de drie vrouwelijke hoofdpersonages op fenomenale wijze worden vertolkt door actrices die reeds hun strepen in Hollywood verdienden: Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley. Ook Alexander Skarsgârd, Zoë Kravitz, Laura Dern en Adam Scott maken deel uit van de cast.

Big Little Lies werd bijzonder lovend onthaald (toch door het publiek én critici die de moeite deden om alle afleveringen te zien) en ook wij waren onder de indruk. Dit is spraakmakende televisie die je moet gezien hebben. (PF) VerdelerWarner Home Video

Trailer: Big Little Lies Seizoen 1